Keeper scoort

Teylingen n Warmunda heeft de derby tegen ASC verloren. De buren uit Oegstgeest waren met 0-1 te sterk voor de thuisclub. Ralph van Zandwijk maakte in de achtste minuut de enige goal voor de Ajax Sportman Combinatie.

Teylingen pakte in de laatste seconde van de wedstrijd een punt dankzij een treffer van keeper(!) Wessel Zonjee. De Sassenheimers kwamen op eigen veld tegen KDO goed uit de startblokken. Lasse van Wijk zette Teylingen op voorsprong, maar binnen tien minuten was het weer gelijk. Door een eigen doelpunt op slag van rust keek Teylingen zelfs tegen een achterstand aan. Pascal de Ridder maakte in de tweede helft gelijk, maar opnieuw kwam KDO op voorsprong (2-3). Wessel Zonjee werd uiteindelijk de held van de Sassenheimers, de keeper schoot de 3-3 in de 95ste minuut achter zijn collega van KDO.

Ter Leede won met 0-2 bij bekerstunter Swift. Oussama Siali zorgde in de eerste helft voor de voorsprong. Na rust scoort Ian van Otterloo voor de bevrijdende 0-2.