Zie ginds komt de stoomboot...

Teylingen n Spannende tijden voor de allerkleinsten, want Sinterklaas komt weer naar Nederland. Op zaterdagochtend 18 november komt de Goedheiligman aan in het Friese Dokkum tijdens de landelijke intocht. 's Middags is hij dan al in Sassenheim en in Voorhout.

Sint komt om 13.45 uur aan per boot aan in Sassenheim, in de Oosthaven (naast de brandweer). Na ontvangst gaat hij op zijn paard naar het winkelcentrum.

In Voorhout komt de Goedheiligman tussen 14.30 en 15.00 uur aan. Burgemeester Carl Breuer ontvangt de Sint op het kerkplein. Net als vorig jaar kunnen de kinderen al vanaf 12.30 uur meedoen met een zwarte pieten speurtocht in het centrum.

Warmond

Een week later, op zaterdag 25 november, meren Sint en zijn Pieten ook aan in Warmond. Om 13.00 uur zet hij voet aan wal in park Groot Leerust en gaat vervolgens door naar Het Trefpunt (Herenweg 80). Vanaf 14.15 uur zijn alle kinderen uit groep 1 tot en met groep 4 hier welkom om samen met de Vereniging tot viering van Warmonds Feesten Sinterklaas te ontvangen.