Afbeelding
Foto: pr.

Werkzaamheden 's avonds A44

Sassenheim n Door werkzaamheden zijn twee rijbanen op de A44 afgesloten van woensdag 22 november 21.00 uur tot donderdag 23 november 5.00 uur. Verkeer van Warmond naar Voorhout kan via de vluchtstrook rijden. Toerit 5, aan de Rijksstraatweg (ter hoogte van Akzo Nobel), is ook afgesloten.

Een dag later is nog een van de rijbanen van de A44 afgesloten. Van donderdag 23 november 21.00 uur tot vrijdag 24 november 5.00 uur kan het verkeer van de andere rijbaan gebruik maken. Ook deze nacht is toerit 5 afgesloten.


Parkeerdek bijna open

Sassenheim n Het nieuwe parkeerdek bij station Sassenheim wordt op woensdag 22 november officieel geopend. Wethouder Bas Brekelmans en gedeputeerde Floor Vermeulen verrichten de openingshandeling. Vanaf 17.00 uur is het parkeerdek open voor publiek. Er zijn 280 extra parkeerplekken gecreƫerd, waardoor er in totaal 520 auto's bij het station geparkeerd kunnen worden.


Bevolkings- onderzoek borstkanker

Sassenheim n Vrouwen uit Sassenheim die zijn geboren in de jaren 1942 t/m 1967 kunnen vanaf 28 november weer meedoen aan het tweejaarlijkse bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij kunnen daarvoor terecht in het mobiele borstonderzoekscentrum op het parkeerterrein van sport- en recreatiecomplex Wasbeek aan de Alkemadelaan in Sassenheim. Tot en met medio januari 2018 worden ruim 2.500 vrouwen uit Sassenheim per brief uitgenodigd om borstfoto's te laten maken.


Frans Nederstigt lijsttrekker CU

Teylingen n Het bestuur van de afdeling Teylingen van de ChristenUnie is bezig met het samenstellen van haar kieslijst voor de Gemeenteraadsverkiezing op 21 maart 2018. Op 12 december gaat het bestuur aan de ledenvergadering voorstellen om de huidige fractievoorzitter Frans Nederstigt (43) opnieuw te benoemen tot lijsttrekker. Nederstigt is al twee raadsperiodes actief in de Teylingse politiek, samen met burgercommissieleden Shari van den Hout en Pieter Janssen, en een steunfractie van zes personen.