Voetbalweekend

Teylingen n Al met rust stond Teylingen met 3-1 voor tegen TAC'90 dankzij goals van George Hulsbosch en twee keer Jaap Zwetsloot. Na rust bleef Teylingen de bovenliggende partij. Zwetsloot bekroonde een goede wedstrijd met zijn derde doelpunt.

In Gouda kon Ter Leede drie punten bijschrijven door de 0-1 winst op Jodan Boys. Jeffrey Bok bezorgde met zijn zevende treffer van het seizoen de Sassenheimers de volle winst.

Warmunda deelde de punten met SJZ. Na een achterstand scoorde Chafik Belmamoune voor de Warmonders de gelijkmaker. Na rust had Warmunda het betere van het spel Aanvoerder Selmo Kurbegovic scoorde de verdiende 1-2 voorsprong. Toch gingen de bezoekers maar met één punt naar huis. SJZ kwam weer op gelijke hoogte (2-2), waarna enkele grote kansen niet aan Warmunda besteed waren.