Joppekoor zingt in Julianakerk

Sassenheim n Het Warmondse Joppekoor verzorgt op woensdag 13 december om 14.30 uur een kerstconcert in de Julianakerk (Julianalaan 6). Naast kerstliederen, klinken ook andere religieuze liederen. Dirigent is Jan van der Voet. De toegang is gratis, na afloop is er wel een collecte.


Kerstconcert                 St. Matthias

Warmond n Harmonieorkest St. Matthias geeft op vrijdag 15 december om 19.30 uur een feestelijk kerstconcert in het Trefpunt (Herenweg 80). Er is volop kans om mee te zingen met bekende kerstliedjes. In de pauze is een kleine kerstmarkt met glühwein en allerlei heerlijkheden. Het jeugdorkest speelt in de pauze. Toegang is 6 euro, maar gratis voor donateurs.

Het is voor St.Matthias de afsluiting van het 99ste jaar; in 2018 bestaan ze 100 jaar.


Kerstbingo KBO

Sassenheim n De balletjes rollen weer bij de KBO Sassenheim. Op donderdag 14 december is de kerstbingo voor leden. Er worden drie rondes gespeeld en aan het einde is er een loterij. De bingo begint om 1430 uur en de theaterzaal van 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) is open vanaf 14.00 uur.


Kerstsamenzang Pancratiuskerk

Sassenheim n In de Pancratiuskerk is op zondag 17 december om 15.00 uur een kerstsamenzang. Het thema van dit jaar is 'Nine lesson and carols'. Het zijn negen korte teksten met daartussenin bekende liederen, die iedereen mee kan zingen. Muzikale begeleiding door Gerda Peter op het Vollebregt orgel, Hans Dekker op bugel en ook het meisjeskoor Caprice zingt mee. De samenzang duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er warme chocolademelk voor de liefhebbers.


Kerstbusreisje

Warmond n Op maandag 11 december vertrekt er een bus vanaf de Gemeentehaven naar tuincentrum De Bosrand in Alphen aan de Rijn. Hoewel de reis eigenlijk bedoeld is voor gasten van de Zonnebloem, zijn er ook nog enkele plekken vrij voor andere geïnteresseerden.

De bus vertrekt om 9.30 uur. Het uitstapje kost 15 euro, waarvoor de deelnemers koffie met gebak krijgen en een broodje voor op de terugreis, in de bus. In het tuincentrum zijn rolstoelen aanwezig voor degenen die daar gebruik van willen maken. Om ongeveer 14.00 uur zal de bus weer terug zijn in Warmond op de Gemeentehaven. Aanmelden kan bij Bernadette van Moorsel, telefoon: 071-3012024, of 06-57681581.