TV Overbos en MATCH verlengen de samenwerking. Op de foto: Marco Smit (Match), Nanne Sluymer en Nol Sikking (TV Overbos). | Foto: pr.
TV Overbos en MATCH verlengen de samenwerking. Op de foto: Marco Smit (Match), Nanne Sluymer en Nol Sikking (TV Overbos). | Foto: pr. Foto: pr.

Nieuwe samenwerking TV Overbos en Match

Warmond n Tennisvereniging Overbos en MATCH Tennis Organisatie hebben vorige week de samenwerking voor drie jaar verlengd.

MATCH, onderdeel uitmakend van I'M Tennis, geeft al bijna tien jaar naar volle tevredenheid les in Warmond. Namens TV Overbos ondertekenden op dinsdag 28 november Nol Sikking (voorzitter) en Nanne Sluymer (penningmeester) het contract. Marco Smit zette zijn handtekening namens MATCH. Tennisleraren Vincent de Rooij en Andy van der Zwet konden niet aanwezig zijn bij het officiƫle moment.

Naast deze feestelijke bijeenkomst werd ook het sponsorcontract door beide partijen ondertekend.


The Bassets kan kampioen niet verrassen

Sassenheim n The Bassets kreeg op zaterdag grootmacht RCH op bezoek. De huidige Hilversumse landskampioen ging naar huis met de overwinning, maar kreeg deze zeker niet cadeau.


RCH bestaat uit hoofdzakelijk internationals aangevuld met een half dozijn buitenlandse gastspelers, maar The Bassets streed met open vizier en liet zich van zijn beste kant zien. De landskampioen had het zwaar, maar ervaring ging uiteindelijk de doorslag geven. In sommige delen van de wedstrijd waren The Bassets zeker niet minder en kwamen zelfs tot score. Bij het laatste fluitsignaal was de toch iets geflatteerde einduitslag van 14-47 op het scorebord te lezen.

Met nog twee wedstrijden voor de boeg blijft het spannend in de competitie. Ook de concurrentie liet punten liggen en dus kan de ploeg van Phil Lecky zich nog op eigen kracht plaatsen voor de kampioenspoule. De eerste stap kan op zaterdag 9 december gezet worden, in de uitwedstrijd tegen het Leidse DIOK.


Jongste zwemmers Columbiaan naar finale

Voorhout n In het weekend van 25 en 26 november werden de Regio Clubmeet wedstrijden gezwommen in heel Nederland. Een wedstrijd voor de jongste wedstrijd zwemmertjes van 7 tot 11 jaar.

De Columbiaan uit Voorhout komt uit in de regio West, op dit moment de sterkste regio van Nederland. De twee snelste verenigingen gaan direct door naar de landelijke finale. Aangevuld met de drie verenigingen met de snelste tijd over heel Nederland. De Columbiaan nam deel met twee teams, beide met zestien zwemmers. De Voorhoutse ploegen deden het goed, want er werden diverse persoonlijke records gezwommen en medailles gewonnen. Vooral bij de estafettes was het een oorverdovend gejuich vanaf de kant en vanaf de tribune. Landelijk eindigde de Columbiaan op de achtste plaats van de 139 teams. Daarmee behoren ze tot de beste teams en plaatsen zich voor de finale.

De teams van de Columbiaan hebben zich geplaatst voor de finale van Clubmeet. | Foto: pr.