De eerste negen kandidaten van Trilokaal. | Foto: pr.
De eerste negen kandidaten van Trilokaal. | Foto: pr. Foto: pr.

Trilokaal presenteert kandidatenlijst

Teylingen n Trilokaal heeft tijdens de algemene ledenvergadering de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 vastgesteld.

Naast lijsttrekker Rob ten Boden en zittende raadsleden Frans van Swieten (plek 3) en Dion Piket (plek 4), zijn er met Sandra Jasperse (plek 2) en Martijn van Duijvenbode (plek 6) ook twee jonge debutanten aangetreden. Interim-bestuursvoorzitter Fons Welters (plek 5), Lodewijk Grooters (plek 7), Arno de Fuijk (plek 8) en Mary van der Laak (plek 9) complementeren de top van de lijst, die in totaal bestaat uit negentien kandidaten. Het verkiezingsprogramma van Trilokaal draagt de titel 'Uw toekomst in Teylingen'. De nadruk ligt bij het programma op een aan inwoners dienstbare gemeente, betere jeugd- en ouderenzorg, duurzaamheid, en het creƫren van een woningaanbod dat aansluit bij de behoefte van jongeren en ouderen.

Op de foto van links naar rechts: Martijn van Duijvenbode, Frans van Swieten, Sandra Jasperse, Rob ten Boden, Dion Piket, Mary van der Laak, Arno de Fuijk, Lodewijk Grooters en Fons Welters. | Foto: pr.


Oliebollen voor Hartekind

Voorhout n Stichting Hartekind houdt in de laatste week van het jaar een oliebollenactie, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen.

Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen van kinderen met een hartafwijking vergroten en de kwaliteit van leven verbeteren. Voor Esther en Jeroen van Beelen, coƶrdinatoren van Hartekind Voorhout, een doel dat zij letterlijk een warm hart toedragen: hun dochter Jentl en zoon Brent zijn allebei geboren met een hartafwijking. Met hun positieve instelling willen ze een bijdrage leveren en zetten zich in voor de stichting.

Door oliebollen te kopen, steunen kopers Hartekind. De bollen kosten 60 cent per stuk en tien voor 5 euro. Een snackbar uit Sassenheim gaat ze bakken, maar alle opbrengsten gaan naar de stichtiing. Bestellen kan via Esther (06-52325448) en Jeroen (06-51709008) en via hartekindvanbeelen@gmail.com. Bestellen voor 30 december en ophalen op 31 december in Voorhout.