Sinterkerst met No Worries

Voorhout n Het jongerenwerk van Welzijnskwartier organiseert op zaterdag 16 december weer een No Worries-avond in jongerencentrum Ex Voto (jacoba van Beierenweg 118b). Het thema is Sinterkerst, inclusief het sinterkerstdobbelspel. Cadeautjes doorschuiven, open maken of ontvangen naar aanleiding van wat er gegooid wordt. Uiteindelijk blijft er een winnaar over.

No Worries is een activiteit voor Licht Verstandelijk Gehandicapte (LVG)- jongeren in de leeftijd 14 tot 18 jaar. Er is begeleiding aanwezig. Vrijwilligers van Ex Voto helpen mee en spelen een potje pool, darten of helpen bij de quiz. Doel is ontmoeting en nieuwe contacten op te doen met andere (LVG)jongeren. Sinterkerst is van 20.00 tot 22.30 uur. De entree bedraagt 3 euro, dat is inclusief twee consumpties. Voor meer informatie, neem contact op met jongerenwerker Johan Braaksma: 0252-229952.


Kiekje met de Kerstman

Voorhout n Wie op zaterdag 16 en 23 december door de Herenstraat en het Jacoba van Beierenhof loopt, heeft kans de Kerstman en zijn kerstmeisjes tegen het lijf te lopen. De kerstmeisjes delen aan alle kinderen mandarijnen uit. Ook kunnen de kinderen met de Kerstman op de foto.


Joris' kerstboom in bibliotheek

Teylingen n Aan wie denk jij met Kerst? Net als in het gelijknamige televisieprogramma kunnen mensen een kerstbal in de bomen in de bibliotheken in Voorhout en Sassenheim hangen. Schrijf, knutsel of teken en breng jouw verhaal naar de bibliotheek. Bij de balie krijg je een speciale kerstbal om je bijdrage in te doen. Daarna hang je deze bal in Joris' Kerstboom. Verhalen inleveren kan in Sassenheim op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 december tussen 14.00 tot 16.00 uur en in Voorhout tijdens openingsuren. Deelname tot en met 23 december.