Kerstmarkt in Warmond

Warmond n Galerie Het Oude Raadhuis organiseert op zondag 17 december van 11.00 tot 16.00 uur de sfeervolle kerstmarkt rond het Dorpsplein van Warmond. In een twintigtal kramen zijn naast kerstdecoraties, kerststukjes en kerstboomversieringen ook onder andere zilverwerk, brocante en tafelzilver te vinden. Er worden Franse delicatessen en het traditionele Hongaarse schoorsteenbrood verkocht. Kinderen van 7 tot 12 jaar mogen zelf kaarsen maken. 's Middags wordt er kerstmuziek gespeeld door Ex BTW. De galeries aan het plein, Het Oude Raadhuis van Warmond en de Pomp, zijn beide vanaf 11.00 uur geopend.


Kerst in een kijkdoos

Sassenheim n Het laatste Repair Café is op zaterdag 16 december van 13.00 en 16.00 uur in de JoJo (Hortusplein 14). Samen met de vrijwilligers kunnen bezoekers een defect, barst, breuk of error verhelpen of repareren.


Met de feestdagen in het vooruitzicht, wordt er voor de kinderen een passende creatieve workshop gegeven: 'Kerst in een Kijkdoos'. De workshop is van 13.30 tot 15.30 uur, deelname kost 5 euro. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via info@repaircafe-teylingen of bel 06-51759792.


Kerstsamenzang

Warmond n Traditiegetrouw is op zondag 24 december om 19.00 uur de kerstsamenzang op het pleintje bij de Pomp. Dit jaar zorgen een aantal musici van Matthias samen met het Schippertjeskoor voor de begeleiding. Margot de Vos draagt een kerstvertelling voordragen.


Kerstkien

Sassenheim n Carnavalsvereniging De Saksen houdt op zaterdag 16 december een avondje kerstkienen. In de grote zaal van het Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) kan iedereen gratis meedoen. De deur gaat open om 19.30 uur en de kerstkien begint om 20.00 uur.


Kerstbingo

Sassenheim n Bij speeltuinvereniging Beatrix is op vrijdag 15 december de kerstbingo. Tijdens de rondes zijn er onder andere waardebonnen van 50 euro te winnen. De zaal is open om 19.30 uur, de balletjes rollen om 20.30 uur. Ook niet leden zijn van harte welkom aan de Vooruitgangdreef 1.


Kerstmarkten bij de Achtbaan

Voorhout n De drie locaties van basisschool de Achtbaan zamelen met kerstactiviteiten geld in voor het goede doel: Stichting van het kind. Op alle drie de locaties is er op woensdag 13 december aan het einde van de ochtend een kerstmarkt voor ouders en leerlingen.