De eerste baby in 2018?

redactie n De redactie van De Teylinger is op zoek naar de eerste baby van 2018. De nieuw geboren Teylinger hoeft niet hier geboren te zijn, maar wel ingeschreven als woonachtig in de gemeente Teylingen.

Bent u de gelukkige ouders van deze kleine spruit en wilt u in aanmerking komen voor een leuke verrassing én een eerste optreden van uw zoon of dochter in deze krant? Stuur dan een e-mail vóór maandag 22 januari met daarin uw gegevens naar redactie@deteylinger.nl. Graag onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer en natuurlijk de naam en de geboortedatum en -tijd van uw kind.


Kerstbomen inleveren

Teylingen n De kerstboom inleveren om te laten versnipperen kan op vrijdag 5 januari tussen 13.00 en 15.30 uur: in Sassenheim bij het Gemeentekantoor (Wilhelminalaan 25), in Voorhout bij Oranje Nassaulaan 2 en op het terrein van de Gemeentewerf (Nijverheidsweg 32) en in Warmond tussen sporthal De Geest en de school (De Geestlaan 27). Voor elke kerstboom krijgt men een lootje. De uitslag van de trekking wordt op woensdag 17 januari gepubliceerd in de gemeenteberichten in deze krant.


Inloop HKV

Voorhout n De Historische Kring Voorhout (HKV) organiseert op woensdag 10 januari 2018 van 14.00 tot 16.00 uur de eerste inloop van dit jaar in het Kenniscentrum aan de Bonekruidstraat t.o. nummer 30. Het is de laatste mogelijkheid om de tentoonstelling: Foto's van Ferry Knop: daar staan alle Voorhouters op! te bezoeken. Bestuursleden zijn aanwezig om de gasten rond te leiden en vragen te beantwoorden. De volgende inloop is op 27 januari 2018 van 10.00 tot 12.30 uur.