Nieuwjaars- receptie JWC

Warmond n Het bestuur van de Stichting Jumelage Warmond Champigné houdt donderdag 11 januari om 19.30 uur een nieuwjaarsreceptie in de achterzaal van bistro La Croute (Dorpsstraat 114) in Warmond. Iedereen is welkom die de jumelage met Champigné een warm hart toedraagt. Er worden herinneringen opgehaald aan voorbije jumelages en er is gelegenheid ideeën in te dienen voor komende uitwisselingen.

Frans Café

Een van de activiteiten van de Stichting JWC is de organisatie van een Frans Café. De precieze data voor de komende maanden zijn: 8 februari, 8 maart, 12 april, 17 mei en 14 juni. De onderwerpen worden binnenkort bekendgemaakt.


Officiële opening kantoor ROHWN

Sassenheim n Regionale Organisatie Huisartsen West-Nederland (ROHWN) is een zorggroep opgericht door huisartsen in West-Nederland, waarbij bijna 120 huisartsen uit deze regio zijn aangesloten. Op vrijdag 26 januari opent de ROHWN officieel het nieuwe kantoor in Sassembourg.

De officiële openingshandeling wordt verricht door de voorzitter van de Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid, Ton van Houten; samen met Frans Zonneveld, huisarts en Medisch Bestuurder van de ROHWN. Via de ROHWN spannen de huisartsen zich in om chronische patiëntenzorg te kunnen bieden binnen de eigen huisartsenpraktijk. Dan gaat het om ziektes als Diabetes type II, COPD Astma en Cardio Vasculair Risico Management (CVRM). Dankzij de ROHWN kan de huisarts en de praktijkondersteuner Somatiek het vertrouwde aanspreekpunt in de zorgketen blijven.


Nieuwe website Sint Maarten

Teylingen n De rooms-katholieke Parochie Sint Maarten, bestaande uit zeven kerken in Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen, heeft een nieuwe website www.parochiesintmaarten.nl. Op de website is nu alle informatie te vinden van alle zeven parochiekernen gezamenlijk. Zo is er een actuele agenda met alle vieringen en activiteiten op de welkomstpagina. En ook zijn familieberichten en informatie over belangrijke momenten als doopsel, eerste communie en huwelijk te vinden op de website. Ook zijn alle contactgegevens van de zeven kerken overzichtelijk opgenomen.