Rob Koek, voorzitter Oranjevereniging, burgemeester Carla Breuer, Epco Boerema, voorzitter De Zevensprong en Tarek el Shafey. | Foto: pr.
Rob Koek, voorzitter Oranjevereniging, burgemeester Carla Breuer, Epco Boerema, voorzitter De Zevensprong en Tarek el Shafey. | Foto: pr. Foto: pr.

n Cheque als toetje bij onvergetelijk kerstdiner

Sassenheim n Waar de meeste mensen de koude kerstdagen doorbrengen in de warme kring van familie en vrienden, zij er ook mensen die deze warme kring niet hebben. Voor hen organiseerde Oranjevereniging Sassenheim en restaurant Op Eigen Wijze voor de tweede keer een diner op Derde Kerstdag. Bijna 50 gasten genoten op 27 december van een heerlijk drie gangen diner, uitgeserveerd door de vrijwilligers van de Oranjevereniging, die werden bijgestaan door burgemeester Carla Breuer. Onder het genot van lekkere drankjes en het heerlijke eten genoten de gasten zichtbaar.

Goed doel

Bij de eerste editie heeft de Oranjevereniging voor een vriendenprijs de avond kunnen organiseren. Maar daarvoor wilde de restauranteigenaar dat dit jaar niet doen. Betalen mocht, maar het bedrag moest wel naar een goed doel gaan. Het diner kwam voor rekening van het restaurant.

Nadat de koffie met een bonbon van de gemeente Teylingen geserveerd was, nam Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging, het woord in het restaurant. Na een applaus voor de vrijwilligers werd Epco Boerema, voorzitter van Stichting De Zevensprong, naar voren geroepen. In het bijzijn van alle gasten werd de cheque van 1.500 euro overhandigd.