Nieuwe expositie De Pomp

Warmond n De opening van de eerste tentoonstelling in 2018 in galerie De Pomp is op zondag 14 januari. Deze expositie loopt tot en met 14 februari. Tijdens de opening vertellen de exposanten iets over hun werk en is er muzikale ondersteuning met pianomuziek.

Deelnemers zijn Ellen Wensink (gebruikskeramiek), Nelleke Hulsen (textiel / fiber art), Denise van der Burgh (olieverfschilderijen), Eva van Deinse (beelden van hout) en Liesbeth Ydo (sieraden).

De expositie in De Pomp (Dorpsstraat 38) is gratis te bezoeken op woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Lees meer over het werk van de deelnemende kunstenaars op www.deteylinger.nl.


Kunstenaars uit Teylingen

Warmond n Amateur kunstenaars uit Teylingen exposeren vanaf vanaf woensdag 10 januari tot en met zondag 11 februari in Het Oude Raadhuis van Warmond (Dorpsstraat 36). De opening van hun tentoonstelling is op zondag 14 januari om 15.00 uur.

Cursisten van de Volksuniversiteit Teylingen, Sassenheim en Voorhout, en de beeldhouwgroepen van Bea van Laatum uit Warmond hebben hun werk kunnen aanmelden voor deze expositie. Uit de aanmeldingen heeft de beoordelingscommissie een keuze gemaakt. De werken omvatten een breed scala aan disciplines: Schilderijen (olie en acryl), keramiek, aardewerk, beeldhouwwerken, gemengde technieken, papier maché, brons, leporello's, lino- en houtsnedes.

Er worden werken getoond van Anika de Ridder, Anja Ruikes-Alkemade, Ben Pleij, Berna Verheijden, Bernardien de Vries, Dirtha Tichler, Henriette Luttge, Hiske Tan, Jan Pleij, Jan Wensveen, Jetty Ouwendijk, Kees Zandvliet, Marjolijn van der Weijden, Rita van Diemen en Willy Veenman.

Het Oude Raadhuis is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.