Afbeelding
Foto: pr.

Bloemenbuurt wint Bokkenballentoernooi

Voorhout n Voor de tweede keer op rij wist de Bloemenbuurt de finale te winnen van het voetbaltoernooi, dat carnavalsvereniging de Bokken alweer voor de vijfentwintigste keer organiseerde. In sporthal de Tulp streden twaalf teams om aan het einde de felbegeerde schaal in ontvangst te mogen nemen.

Bij het Bokkenballentoernooi voetballen de teams in een 'oneerlijke' wedstrijd tegen elkaar. Een doelpunt telt namelijk niet automatisch voor een punt. Een gescoord doelpunt geeft alleen het recht om de grote dobbelsteen te werpen. Het aantal ogen bepaalt het aantal doelpunten. Maar pas op voor de rode stip. Rolt de dobbelsteen daarop, dan gaat het punt naar de tegenstander. Dus niet alleen goed zaalvoetbal telt. Slimheid, voetbalinzicht en durf bepaalden dat de Bloemenbuurt de kampioensschaal uit handen van Prins Ron en Prinses Sandy mochten ontvangen (op de foto). De sportiviteitsprijs werd gewonnen door het team van de Abstracte Bloemkolen.

Kuipzwammen en bingo

Met het Bokkenballentoernooi is de carnaval 2018 in Voorhout begonnen. Vanaf nu is het elk weekend feest. Zo is op zaterdag 13 januari de grote Bingo in Boerhaave waar iedereen kan meespelen om prijzen die er echt om doen.

Vrijdag 12 januari start vanaf 19.00 uur de voorverkoop van het Kuipzwammen 2018 in Cheers!.


Albert Heijn Sassenheim gaat verbouwen

Sassenheim n De Albert Heijn aan het Voorhavenkwartier in Sassenheim wordt van vrijdag 19 januari tot en met maandag 29 januari verbouwd en is gedurende de verbouwing gesloten. De winkel sluit op donderdag 18 januari om 17.00 uur voor elf dagen. Vervolgens gaan de medewerkers met zijn allen de schappen leeghalen. 's Avonds gaan ze in de lege supermarkt lasergamen.

Op dinsdag 30 januari vanaf 16.00 uur gaan de deuren van vernieuwde winkel weer open.