Gé van der Willigen, Nol van Steijn en Ad van der Geest met hun gewonnen bekers. | Foto: pr.
Gé van der Willigen, Nol van Steijn en Ad van der Geest met hun gewonnen bekers. | Foto: pr. Foto: pr.

Successen Sassenheimse tafeltennissers

Sassenheim n De open Zuid-Hollandse kampioenschappen in De Lier zijn voor de tafeltennisvereniging TTV Sassem zeer succesvol verlopen. In de dubbelspel kampioenschappen wisten Ad van der Geest en Gé van der Willigen op fraaie wijze de eindoverwinning naar zich toe te trekken.

De voorrondes verliepen nog moeizaam en in de halve finale werd een zeer benauwde overwinning met 13-11 in de vijfde set geboekt. In de finale tegen twee jeugdige talenten van de Treffers uit Roelofarendsveen ging de eerste set nog verloren maar daarna gaf de ervaring en natuurlijk de topconditie van de matadoren van TTV Sassem toch de doorslag en werden de tegenstanders eenvoudig weggetikt. Een glorieuze overwinning.

In het enkelspel was er succes voor Nol van Steijn, die zijn tegenstanders met zijn sterke defensieve spel bijkans gek maakte. Alleen in de finale moest hij het hoofd buigen, zodat een bijzonder eervolle tweede plaats zijn deel werd. Een eervolle vermelding tenslotte ook nog voor Jan Willem Los, die in de halve finale van het enkelspel pas werd verslagen en ook in het dubbelspel met zijn partner Jan Mientjes de laatste vier wist te bereiken.