Nomineren voor Sportprijzen Teylingen

Teylingen n Jaarlijks belonen de gemeente Teylingen en de Stichting Sport Promotie Teylingen de sporthelden uit Voorhout, Warmond en Sassenheim met de Sportprijzen Teylingen. Tot en met 1 februari kunnen sporters aangemeld worden.

De jaarlijkse sportprijs gaat naar de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Criteria

Voor deelname aan de sportprijzen zijn criteria opgesteld. Voor de prijzen kunnen in principe de volgende personen in aanmerking komen:

- Een sporter of sportster uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.

- Sporters onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentenprijs.

- Een team of vereniging uit de gemeente Teylingen, dat op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd. Hierbij is het niet perse noodzakelijk dat alle sporters afkomstig zijn uit de gemeente Teylingen.

- Sportploegen onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentvolle sportploeg.

Sportbegeleidersprijs

Daarnaast is de jury ook op zoek naar dié mensen die het sporten voor anderen mogelijk maken. Scheidsrechters, trainers, coaches; als vrijwilliger of professioneel.

Aanmelden tot 1 februari

Ben of ken jij een recordbreker of prijzenpakker, die in 2017 een bijzondere sportprestatie heeft geleverd? Ga dan naar www.sportcafeteylingen.nl en meld een sporter, begeleider of team aan. De uitreiking van de Sportprijzen Teylingen is op dinsdagavond 6 maart tijdens het Sportcafé.