Fotomiddag bij Warmelda

Warmond n Het Historisch Genootschap Warmelda houdt op zondagmiddag 4 februari tussen 13.30 en 16.30 uur een fotomiddag in De Oude School op het pleintje bij de pomp. Liefhebbers van historische foto's zullen hun hart kunnen ophalen: een immense verzameling prachtige opnames van Warmond en Warmonders uit de late negentiende en vroeg twintigste eeuw is dan vrij te raadplegen. Speciaal voor deze gelegenheid zal Warmelda ook een aantal kunstwerken uit de eigen collectie vertonen: schilderijen van het dorp, die zelden vertoond zijn.


Nomineren voor Sportprijzen Teylingen

Teylingen n Jaarlijks belonen de gemeente Teylingen en de Stichting Sport Promotie Teylingen de sporthelden uit Voorhout, Warmond en Sassenheim met de Sportprijzen Teylingen. Tot en met 1 februari kunnen sporters aangemeld worden.

De jaarlijkse sportprijs gaat naar de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Sportbegeleidersprijs

Daarnaast is de jury ook op zoek naar dié mensen die het sporten voor anderen mogelijk maken. Scheidsrechters, trainers, coaches; als vrijwilliger of professioneel.

Ben of ken jij een recordbreker of prijzenpakker, die in 2017 een bijzondere sportprestatie heeft geleverd?

Ga naar www.sportcafeteylingen.nl om een sporter, begeleider of team aan te melden.

Uitreiking

De uitreiking van de Sportprijzen Teylingen is op dinsdagavond 6 maart tijdens het Sportcafé.