De  acht sponsoren, leverancier LJ Sport en Paul van Beek van de stichting Lopen tegen Kanker zijn aanwezig bij de presentatie van de nieuwe tenues.
De acht sponsoren, leverancier LJ Sport en Paul van Beek van de stichting Lopen tegen Kanker zijn aanwezig bij de presentatie van de nieuwe tenues. Foto: pr.

Nieuwe kledinglijn voor jeugd Warmunda

Warmond n Alle voetballers en voetbalsters van Warmunda spelen hun wedstrijden vanaf deze week in nieuwe tenues. Op maandag 29 januari presenteerde voorzitter Matthieu van Winsen de nieuwe kledinglijn van Warmunda aan de sponsors en de jeugdcommissie.

Aan het kledingplan voor de hele jeugd betalen zowel sponsors als ouders mee. Voor de onderbouw (van 6 tot 12 jaar) en de bovenbouw (van 12 tot 18 jaar), is een cluster van vier sponsors op de shirts vermeld. Ook is het logo van de stichting 'Lopen tegen kanker', die sportieve evenementen in Teylingen organiseert, op het shirt afgebeeld. Vanaf 1 februari lopen alle spelers in hetzelfde nieuw shirt. De sponsorovereenkomsten en het kledingplan hebben een looptijd van drie jaar. | Foto: pr.

Foreholte verliest na zwakke tweede helft

Voorhout n Foreholte startte goed in Geleen tegen nummer vier V&L. De voorsprong bij rust kon echter niet worden vastgehouden en dus moesten de handbalsters zonder punten terug naar Voorhout.

Foreholte wordt geteisterd door blessures, maar gelukkig is keeper Mayra de Boer in vorm. Zij stopte over de gehele wedstrijd 23 schoten. Het eerste gedeelte van de eerste helft was voor V&L. Foreholte kwam halverwege echter door hard werken op gelijke hoogte. Tot aan de rust kon Foreholte het tempo goed bijbenen en wist zelfs met een 11-14 voorsprong te gaan rusten. In de tweede helft werd het allemaal minder en moest Foreholte al een paar keer aan de noodrem trekken. Langzaam ging het kaarsje uit. De stand was toen nog 20-21, maar de foutieve passes, schoten op de paal en gebrek aan creativiteit in de aanval beïnvloedde de stand. Conditioneel zou het allemaal beter moeten om in de eredivisie te kunnen overleven. Van 20-21 werd het 25-22 en via 29-22 stond uiteindelijk 31-24 op het scorebord. Op zaterdag 3 februari om 20.45 uur start de wedstrijd tegen Venlo in sporthal De Tulp.