Expositie van Maori-kunst

Warmond n Native Art uit West Canada (First Nations) en Nieuw Zeeland (Maori) is in de week van 19 tot en met 24 februari te zien in de Dorpsstraat. Hiervoor wordt de het pand op nummer 86 ingericht als galerie. De kunstwerken zijn door Barend en Rebecca Elshout met hun bedrijf ArtWise.com via Warmond geïmporteerd voor de Europese markt. Iedereen is gedurende de expositiedagen welkom om te komen kijken. In maart staat de volgende expositie in Maastricht gepland.


Nock-excursie in kwekerij

Warmond n Het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn (NOCK) organiseert op zaterdag 17 februari een excursie bij de kwekerij van Marco en Heidi van Noort in Warmond. Daar vindt de opkweek plaats van zo'n 300 soorten vaste planten uit alle delen van de wereld. Dit gebeurt op een zo milieuvriendelijke wijze door een zo gezond mogelijk grondgebruik waardoor planten niet ziek worden en door teeltwisseling. Ook worden roof insecten ingezet die de plaaginsecten bestrijden. De excursie is van 14.00 tot 16.00 uur en deelname is gratis. Vanwege het beperkte aantal plekken, is van te voren aanmelden gewenst via info@koudenhoornontdekken.nl. Verzamelen voor de excursie is om 14.00 uur bij het bedrijf aan de Wasbeeklaan 13, 2361 HG in Warmond.


Ode aan Prince

Sassenheim n Van Kiss tot Controversy en van 1999 tot Cream, alle hits van Prince komen allemaal voorbij op vrijdag 16 februari, tijdens de theatershow van de Prince Tribute Band in theater t' Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten via www.hetonderdak.nl.


KLM in concert met Crescendo

Warmond n Harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim en het KLM Orkest geven op zaterdag 10 maart om 20.00 uur een dubbelconcert in theater Het Trefpunt (Herenweg 80 in Warmond). Het KLM Orkest is het muzikale visitekaartje van onze nationale luchtvaartmaatschappij. Het belangrijkste doel van het orkest is het promoten van KLM in binnen- en buitenland. Kaarten kosten 10 euro. Reserveren kan via info@klmorkest.nl of info@crescendosassenheim.nl.