Marian Daems bouwt voertuigen, vaartuigen, mensen en gebouwen uit platen klei. De huid van haar werkstukken is niet glad, maar wordt bewerkt met verschillende soorten klei en structuren. | Foto: pr.
Marian Daems bouwt voertuigen, vaartuigen, mensen en gebouwen uit platen klei. De huid van haar werkstukken is niet glad, maar wordt bewerkt met verschillende soorten klei en structuren. | Foto: pr. Foto: pr.

Laatste winterexpositie

Warmond n Vier exposanten tonen samen hun werken tijdens de laatste expositie van deze winter in galerie De Pomp. Op zaterdag 17 februari is de officiele opening. De 'schilderijen van papier' van Katja Berkenbosch zijn een combinatie van verschillende technieken als collage en mozaïek. Carla Ellens vindt voor haar Fine Art Fotografie haar inspiratie in de zoektocht naar vandaag, gisteren en morgen. Verwondering met name in de natuur, is voor Ellen Rijsdorp een aanzet tot kijken, voelen en beleven. De objecten balanceren op een rubber ring en kunnen op diverse manieren neergezet worden. Marian Daems bouwt voertuigen, vaartuigen, mensen en gebouwen uit platen klei.

De expositie in De Pomp (Dorpsstraat 38) is gratis te bezoeken op woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De tentoonstelling loopt tot en met 21 maart.