Een volle raadzaal met woordvoerders van diverse organisaties ging vorig jaar de discussie aan over de schuldhulp. | Foto: Nico Kuyt
Een volle raadzaal met woordvoerders van diverse organisaties ging vorig jaar de discussie aan over de schuldhulp. | Foto: Nico Kuyt Foto: Nico Kuyt

Lijsttrekkers in gesprek over het Sociaal Domein

Teylingen n Het Adviesplatform Sociaal Domein Teylingen gaat op woensdag 7 maart in gesprek met de lijsttrekkers van de politieke partijen over hun plannen voor het Sociaal Domein.

In het Sociaal Domein gaat het onder andere over de WMO, Jeugdzorg, Participatie, Schulddienstverlening en de toegang tot de verschillende voorzieningen.

Het Adviesplatform bestaat al tien jaar en is ingesteld door het college van B&W. Het platform is geen organisatie die individuele belangen behartigt van inwoners, maar adviseert wel bij de totstandkoming van het beleid. Met adviezen wil het Adviesplatform eraan bijdragen dat elke inwoner mee kan doen. De leden van het platform wonen in Teylingen en zijn als ervaringsdeskundige betrokken.

De bijeenkomst is op woensdag 7 maart van 19.30 tot 21.00 uur in de raadzaal van het Bestuurscentrum (Raadhuisplein 1 in Voorhout). Geïnteresseerden zijn van harte welkom, aanmelden via reginabeenen@gmail.com.