TV Overbos 1 is kampioen in de derde klasse. | Foto: pr.
TV Overbos 1 is kampioen in de derde klasse. | Foto: pr. Foto: pr.

Winterkampioen

Warmond n De RWBC wintercompetitie heeft tennisvereniging Overbos een kampioen opgeleverd. Overbos 1, het team zondag gemengd 17+, had bij het ingaan van de laatste competitiewedstrijd nog één punt nodig voor kampioenschap in de derde klasse. Het team van captain Dennis Lodewijk moest dat punt echter behalen tegen de nummer twee, die ook nog kans op het kampioenschap had. Genoeg reden voor spanning bij beide teams, waar TV Overbos 1 het beste mee omging. Door de 3-2 kon de champagne worden ontkurkt.


Teylingen Open Overbos

Warmond n Al sinds enige jaren wordt het Teylingen Open Tennistoernooi georganiseerd voor alle tennisverenigingen binnen de Gemeente Teylingen. Dit jaar is Tennisvereniging Overbos uit Warmond gastheer voor dit toernooi, dat wordt gehouden van 24 maart tot en met 2 april. Er worden dubbels gespeeld volgens het poule systeem met afvalschema in diverse speelsterkte en leeftijden. Voor het eerst wordt naast het toernooi voor senioren ook een toernooi voor junioren georganiseerd. De finales zijn op maandag 2 april (Tweede Paasdag). Zondag 1 april wordt gereserveerd voor inhaalwedstrijden. Ook is er op zondag een activiteit voor de jongere jeugd.

Het seniorentoernooi is aangemeld bij de KNLTB en staat open voor KNLTB leden die wonen, of tennissen bij een tennisvereniging, in de gemeente Teylingen. De inschrijving staat open op www.toernooi.nl onder Teylingen Toernooi 2018. De kosten bedragen 9 euro per persoon per onderdeel.