Uitreiking Sportprijzen Teylingen

Teylingen n Welke sporter of welk team uit Teylingen wint de Sportprijs Teylingen 2017? En wie winnen de Talentprijs en Sportbegeleidersprijs? Op dinsdag 6 maart is om 20.00 uur de jaarlijkse uitreiking van de gemeentelijke sportprijzen bij Dekker Warmond (Veerpolder 14).

Ieder jaar reikt de gemeente Teylingen, in samenwerking met Stichting Sport Promotie Teylingen, de Sportprijzen uit. Dit jaar zijn er vier genomineerden in twee categorieƫn.

Bij de talenten maken schaatsster Patricia Koot (13), hockeyster June van Westing (14), scheidsrechter Yodi Monteny (17) en rugbyer Mark van Loon (18) kans op de prijs. Voor de Sportprijs Teylingen zijn de voetbalteams Warmunda Vrouwen 1 en Ter Leede Vrouwen 1, de handbalselectie van Foreholte dames 1 en 2 en zeezeiler Pieter Heerema genomineerd. Ook wordt voor de derde keer de Sportbegeleidersprijs uitgereikt.

De officiƫle uitreiking begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De deuren gaan open vanaf 19.30 uur. Alle inwoners van Teylingen worden uitgenodigd de uitreiking bij te wonen. De toegang is gratis. Meer informatie op www.sportcafeteylingen.nl.