Frans Nederstigt (CU) brengt op Internationale Vrouwendag een bloemetje langs bij Ivana (m), aangemeld door haar zus Gabriella. | Foto: pr.
Frans Nederstigt (CU) brengt op Internationale Vrouwendag een bloemetje langs bij Ivana (m), aangemeld door haar zus Gabriella. | Foto: pr. Foto: pr.

Dat verdient een bloemetje

Teylingen n Voor Internationale Vrouwendag, op donderdag 8 maart, vroeg de ChristenUnie Teylingen op Facebook mensen 'dappere, behulpzame, sterke vrouwen' aan te melden. Uit de reacties werden dertien vrouwen gekozen voor een bos bloemen, of een andere verrassing. Gabriella (links) gaf haar zus Ivana op voor de actie: "Omdat zij al vanaf haar dertiende de zorg voor mijn moeder en ook voor mij overneemt. Ze is niet alleen mijn zus, maar ook mijn beste vriendin".


Politiek Café Trilokaal

Teylingen n Trilokaal organiseert op woensdag 14 maart een politiek café voor ondernemers. Tijdens de bijeenkomst gaat Trilokaal met ondernemers in gesprek om te horen wat ze kunnen doen om het ondernemerschap in Teylingen aantrekkelijker te maken. Alle ondernemers zijn welkom; zzp'ers, agrariërs, winkeliers en uit de industrie. De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van Verschoor Kranen (Rijksstraatweg 59) in Sassenheim. Inloop vanaf 19.30 uur, de start is om 20.00 uur. De toegang is gratis.


CDA-bijeenkomst over circulaire economie

Teylingen n Hoe kun je succesvol circulair ondernemen en wat komt daar bij kijken? Wat kan de gemeente doen om de circulaire economie te stimuleren? Deze onderwerpen komen onder andere aan bod tijdens een bijeenkomst op maandagavond 19 maart van CDA Teylingen in samenwerking met CDA Duin- en Bollenstreek/Business Club. Sprekers zijn Guido Braam, circulair pionier en ondernemer, en CDA Tweede Kamerlid Agnes Mulder, woordvoerder Duurzaamheid, Circulaire economie, Energie en Klimaat. De bijeenkomst wordt gehouden in Het Trefpunt (Herenweg 80) in Warmond. Inloop vanaf 18.30 uur, inclusief koffie en een broodje (wel even aanmelden via voorzitter@teylingen.cda.nl). Het programma is van 19.00 tot 20.15 uur.