Workshops Windows 10

Voorhout n De bibliotheek Voorhout biedt, na de vestiging in Sassenheim nu ook in samenwerking met Seniorweb complete computercursussen aan. Cursisten hebben aangegeven dat ze meer behoefte hebben aan doelgerichte workshops. Om die reden is het vanaf nu mogelijk om in te schrijven op losse workshops.

De volgende workshops staan de komende periode op het programma: Maandag 16 april Windows 10, maandag 23 april Bestandsbeheer, maandag 30 april Internet, maandag 7 mei Mailen, maandag 14 mei Fotobewerking, maandag 28 mei Word. Al deze programma's bevinden zich in Windows 10.

De workshops duren twee uur en worden gehouden op maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek Voorhout (Herenstraat 48). Het maximum aantal deelnemers is zes. Er wordt dus gewerkt in kleine groepjes. Een laptop meenemen is niet nodig. Deze staat klaar in de bibliotheek. De kosten voor de workshops bedragen 5 euro per keer voor leden van de bibliotheek en/of Seniorweb en 10 euro voor niet leden. Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de bibliotheek geregeld worden en ook via www.bibliotheekbollenstreek.nl/cursus.