Paaseieren zoeken

Sassenheim n Speeltuin DVV (Sporthoflaan) gaat op zaterdag 31 maart weer open. Om 11.00 uur kunnen de kinderen op zoek naar de verstopte eieren. Het is meteen ook de start van het speeltuinseizoen. Vanaf deze paaszaterdag is de speeltuin tot en met de herfstvakantie elke werkdag en zaterdag geopend. Meer informatie is te vinden op www.speeltuinverenigingDVV.nl.


Speeltuin Bijdorp weer open

Sassenheim n Ook speeltuinvereniging Bijdorp aan de Krelagehove opent op zaterdag 31 maart weer het hek. Ook hier kunnen de kinderen om 11.00 uur paaseieren zoeken. Tot en met 15.00 uur zijn allerlei activiteiten. Anne van der Deijl van de Toverkist komt de kinderen de hele dag schminken. De medewerkers van Kinderdagverblijf Het Eikenbos uit Sassenheim zijn ook aanwezig en geven de kinderen een glittertatoeage. Op de achtergrond draait DJ-DJEFF uit Hillegom muziek voor jong en oud.

De speeltuin is vanaf dinsdag 3 april elke middag open, mits er vrijwilligers beschikbaar zijn en de weersomstandigheden goed zijn. Maandag tot vrijdag open van 15.30 tot 17.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. In alle vakanties is het voornemen om elke middag open te zijn van 13.30 uur tot 17.00 uur. Bijdorp kan nog gastouders gebruiken. Neem hiervoor contact op met Connie Koppier, de gastoudercoördinator van Bijdorp, via gastouder@bijdorp.com. Andere info staat op www.bijdorp.com.


Paasbingo

Sassenheim n Carnavalsvereniging de Saksen organiseert op zaterdag 24 maart de paasbingo in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De zaal gaat open om 19.30 uur, de bingo start om 20.00 uur. De toegang is gratis.


Golfen voor Kenia

regio n In het kader van de vastenactie van de parochie Sint Maarten wordt op zaterdag 24 maart een golfwedstrijd georganiseerd op de Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout. De opbrengst van de vastenactie is dit jaar voor de aanschaf van een tweedehandse schoolbus in het Keniaanse Oyugis.

Het Oyugis Integrated Project is in 1996 gestart door de Fraters van Tilburg. Vanaf 2014 levert de parochie Sint Maarten ieder jaar een bijdrage.

Alle golfliefhebbers zijn uitgenodigd voor de 24ste. Wel zijn een baanpermissie Tespelduyn of HCP54 nodig. Er is een mooie trofee voor de winnaar. De kosten zijn 27,50 euro per persoon, leden van de golfclub Tespelduyn betalen 10 euro. De wedstrijd begint om 9.30 uur, deelnemers worden verzocht voor 9.00 uur aanwezig te zijn. Aanmelden kan via www.parochiesintmaarten.nl, klik op vastenactie. Inlichtingen: Jacques Duindam, tel. 0252-375328.