Veilig bij HV Foreholte

Voorhout n Handbalvereniging Foreholte organiseert op vrijdag 6 april voor de eerste keer een handbalveiling, met kavels voor iedere portemonnee.

De inloop in Sportcafé de Eijk in Voorhout is vanaf 20.00 uur, de veiling start om 20.30 uur. De veiling staat onder leiding van ervaren veilingmeesters en onder het toeziend oog van een notaris. In totaal zijn er meer dan 160 kavels, die allen in het veilingsboekje staan. Het veilingsboekje is online te vinden op www.hvforeholte.nl.

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding van handbalvereniging Foreholte.


Inspiration naar WK

Voorhout n De twirlers van Twirlvereniging Inspiration reizen volgende week af naar Noordwegen om mee te doen met de Wereld Kampioenschappen Twirl in Lillehammer.

Afgelopen weekend was de laatste verplichte wedstrijd, waar de solisten, duo's en senioren selectieteams lieten zien er klaar voor te zijn. Voor de grote teams (large team en pompon team) werkt Inspiration dit jaar samen met drie andere verenigingen in Nederland, onder de naam Synergy. In totaal hebben 44 meiden zich afgelopen tijd hard ingezet om de strijd met Amerika aan te gaan.

Een week eerder, op zaterdag 10 maart, plaatsten Anissa Soussani en Lily Meyvogel zich voor het EK Showtwirl, dat in oktober in Porec in Kroatie wordt gehouden. Lily werd Nederlands Kampioen in de juvenile leeftijdsklasse en Anissa kampioen in de preteen leeftijdsklasse. Samen deden ze duo in de juvenile klasse en werden ze ook Nederlands Kampioen.