Paaseieren zoeken in Beatrix

Sassenheim n Paaseieren zoeken kan op zaterdag 31 maart om 14.00 uur in speeltuin Beatrix (Vooruitgangdreef 1). De paashaas is ook aanwezig. De vinder van het gouden ei gaat naar huis met de Joke van Diemen wisselbokaal.


La Pazza Gioia

Sassenheim n La Pazza Gioia is een komisch drama over vriendschap en de zoektocht naar geluk, met het prachtige landschap van Toscane als decor. De film is op donderdag 5 april om 20.15 uur te zien in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Paolo Virzì (Il Capitale Umano) is terug met een hilarische en ontroerende vriendschapsprent, gedragen door twee geweldige actrices. Beatrice (Valeria Bruni Tedeschi) en Donatella (Micaela Ramazzotti) ontvluchten samen een psychiatrische instelling. Ze wagen zich aan een wild avontuur en gaan de confrontatie aan met hun demonen. Toegang vanaf 12 jaar. Kaarten a 5 euro zijn verkrijgbaar vanaf 30 minuten voor aanvang in het theater.


JW Roy in 't Onderdak

Sassenheim n Singer-songwriter JW Roy treedt op zaterdag 7 april op in 't Onderdak (J.P Gouverneurlaan 40a), samen met zijn band The Royal Family en vertelt verhalen zoals alleen hij dat kan: gepassioneerd en innemend, maar ook overtuigend en humoristisch.

Na zijn succesvolle tour 'Dry Goods and Groceries' is JW Roy terug in de theaters met een splinternieuw album, 'A room full of strangers', een Americana muziekvoorstelling over vreemde situaties en paradijsvogels. JW Roy zingt over zijn eigen leven, over dat van anderen die dichtbij hem staan en over situaties die hem opvallen. Hij bezingt het mooie, het buitengewone. De muzikant zet de 'outlaw' in het zonnetje. Een ode aan de vreemde vogels in zijn leven, van de maatschappij en van zijn genre: de Americana, country en rootsmuziek.

De muzikale theatershow begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 18 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, bij Primera Sassenheim en op de dag van de voorstelling bij de zaal, vanaf 45 minuten voor aanvang.


Springkussen- festival

Voorhout n Het eerste bericht van de organisatie van het Luchtkussen Festival is binnen. De dertiende editie van het festival is op zondag 3 juni. Er staan dan 28 luchtkussens in de Herenstraat. Het festivalterrein strekt zich uit vanaf de Beukenrode, over de Herenstraat tot aan de Dr. Nolenslaan, inclusief het Kerkplein en de parkeerplaats van de oude Plus supermarkt. Ouders betalen voor hun kinderen een kleine eenmalige bijdrage. De opbrengst gaat naar een goed doel in Teylingen.