Hard Magni in Ex-Voto

Voorhout n De eerstvolgende editie van Hard Magni is op zaterdag 7 april in Ex-Voto (Jacoba van Beierenweg 118b). Niemand minder dan de Rotterdamse DJ Neophyte zal de bühne bestijgen. De headliner is niet weg te denken uit de hardcore scene. Naast deze grote baas zullen regionale DJ's de line-up voltooien. In zijn er sets van zo'n vijftien dj's in twee zalen. De organisatie is in handen van Skullz Productions. De zaal gaat open om 21.00 uur.

Kaarten kosten in de voorverkoop 15,80, een groepsticket kost 55,80 euro. Kijk voor meer informatie op www.ticketkantoor.nl/shop/hardmagni of op www.ex-voto.nl / www.djskullz.nl.


Kinderdienst in Havenkerk

Sassenheim n In de Havenkerk is op zondag 8 april om 10.00 uur een kinderdienst. Spreker is Bert van Laar met het thema 'Jezus Volgen'. Muzikale medewerking wordt verleend door het kinderkoor Vivo onder leiding van dirigente Aukje van der Neut. De toegang is gratis. De Havenkerk staat op de hoek Kerklaan/Bijweglaan (4).


Tulpenpluktuin

regio n Op dorpsplein 't Vierkant staat zaterdag 7 april een tulpenpluktuin, speciaal voor alle kinderen uit Lisse en omgeving. Vanaf 12.00 uur staan er maar liefst 13.500 tulpen klaar om geplukt te worden. Kinderen kunnen in deze pluktuin (ter hoogte van Heereweg 219) gratis een klein bosje tulpen plukken. Kom op tijd, want op is op. Dit jaar kunnen de kinderen zich ook laten schminken of op de foto met het 'Kissing Couple'. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: gemeente Lisse, stichting Lisse marketing, Dorpshart Lisse en Fa. P. van Rijssel & Zonen.


Hollen door de Bollen voor Roparun

regio n Team Bollenstreek van de Stichting Roparun houdt op zondag 8 april voor de vijfde keer 'Hollen door de Bollen'

Het pinksterweekend neemt dit Team Bollenstreek weer deel aan de Roparun, de hardloopwedstrijd voor teams van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Met de organisatie van 'Hollen door de Bollen' wordt er geld ingezameld voor deze Stichting Roparun.

De start en aankomst zijn op Sportpark Ter Specke in Lisse en via www.hollendoordebollen.nl is een eigen parkeerkaart te downloaden. Voor mensen met een rollator of in een rolstoel, met een begeleider, is weer een mooie route van bijna vijf kilometer uitgezet. Interesse, aanmelden kan via genoemde website. Voorinschrijving voor alle afstanden is tot en met 6 april mogelijk (9,50 euro) en op de dag zelf betalen deelnemers 12,50 euro. Deelname aan de kinderloop kost 3,50 euro.