Gasten van de Zonnebloem Warmond maken een tochtje in de huifkar. Foto onder: de Zonnebloem Voorhout bezoekt De Tulperij in Voorhout. | Foto: pr.
Gasten van de Zonnebloem Warmond maken een tochtje in de huifkar. Foto onder: de Zonnebloem Voorhout bezoekt De Tulperij in Voorhout. | Foto: pr. Foto: pr.

De Zonnebloem in huifkar en tussen de tulpen

Voorhout/Warmond n De lokale afdelingen van De Zonnebloem gingen vorige week met een aantal senioren op pad. De lente is begonnen en dat merkte de gasten van de Zonnebloem ook!

De negentien gasten en vijf vrijwilligers van De Zonnebloem Voorhout bezochten op woensdag 18 april de Tulperij. Na het gebruikelijke kopje koffie kregen de deelnemers een excursie over de bollenvelden, met uitleg van bollenkweker Daan Jansze. Tijdens de film kon iedereen even bijkomen van het rondje, net als tijdens de afsluitende high tea.

Warmond

De Zonnebloem afdeling Warmond heeft met een aantal gasten een huifkartocht door de Amsterdamse Waterleidingduinen bij De Zilk gemaakt. Het was schitterend weer en de gasten hebben genoten van de mooie omgeving en de vele herten. Koetsier Paul vertelde hierbij mooie verhalen.

Met Koningsdag staat de Zonnebloem op de markt om de jaarlijkse loten te verkopen. Met de opbrengst van de lotenverkoop organiseert de Zonnebloem weer uitjes voor haar gasten.

| Foto: pr.