Vijf doelpunten bezorgen Teylingen pas volle winst

Teylingen n Het voetbalweekend bracht Ter Leede en Teylingen drie punten. Warmunda moet de wonden likken na een grote nederlaag tegen Stompwijk'92.

Ter Leede won pas in de allerlaatste minuut van Argon. De ploeg van Henk Wisman domineerde de wedstrijd, maar kon niet loskomen van de ploeg uit Mijdrecht. Oussama Siali zette Ter Leede op voorsprong, maar vlak voor rust werd het gelijk (1-1). Uitgerekend Ian van Otterlo, vorig seizoen nog spelend bij Argon, maakte dit keer voor Ter Leede de winnende. In blessuretijd schoot hij de winnende 1-2 binnen.

Teylingen dacht na de eerste helft een makkelijke middag te hebben tegen Laakkwartier, maar de Sassenheimers moesten toch nog vol aan de bak. Via Tom van der Vlugt en Jaap Zwetsloot stond het bij rust 2-0. Toen diezelfde Zwetsloot na rust ook de 3-0 binnen schoot, leek de wedstrijd gespeeld. Daar dacht Laakkwartier anders over. Binnen zeven minuten scoorden de gasten drie keer (3-3), en dus moest Teylingen opnieuw op jacht naar doelpunten. Met zijn derde zette Zwetsloot Teylingen op voorsprong, waarna Pascal de Ridder in de 90ste minuut met de 5-3 de definitieve winst veilig stelde.

Warmunda was niet opgewassen tegen Stompwijk '92. Naast de 6-1 nederlaag, verloor het ook nog Brian van Noort met een enkelblessure. Vorige week scheurde Chafik Belmanoune zijn kruisbanden al tegen Van Nispen. Een volle ziekenboeg dus bij de Warmonders.