Boekenmarkt Warmond

Warmond n Tijdens de Warmondse Boekenmarkt op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, zijn in ruim 55 kramen allerlei boeken te koop.

In het hart van het dorp, van het Kaakspleintje naar het pleintje bij de pomp en in de Dorpsstraat staan de kramen van 11.00 tot 16.00 uur opgesteld.

Er is van alles te koop: antiquarische, tweedehands of nauwelijks gelezen boeken. Van literatuur tot kinderboeken, van poëzie tot kookboeken en strips.


Voorjaarsmarkt in park

Sassenheim n Ook dit jaar organiseert de evenementencommissie van Park Rusthoff weer een Voorjaarsmarkt, op zaterdag 12 mei van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Zoals ieder jaar verandert Park Rusthoff weer in een gezellige markt met meer dan veertig kramen vol prachtige zomerbloeiers, kunst, accessoires en handgemaakte cadeautjes. Er is ook informatie te krijgen over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals de schooltuin van Park Rusthoff, theater en bijenhouders.

Wat eten en drinken kan bij Paviljoen 't Sassennest en een gokje wagen bij de loterij. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door standhouders en winkeliers.


Ex Voto Classics komt met Losing Track en Usual dogs

Voorhout n Een ouderwets gezellige bandavond met al het goede van toen en met het fijne van nu. De tweede editie van de Ex-Voto classic avond is op zaterdag 19 mei in @hok (Jacoba van Beierenweg 118b) en begint om 21.00 uur.

De eerste band op het podium is 'The Usual Dogs'. De muziek brengt je terug naar de tijd van de beatmuziek en flowerpower. Roerige tijden met geweldige muziek. Het tweede optreden is van de Sassenheimse band Losing Track. Zij klinken fris maar hebben toch die fijne nostalgische sound van bands als Led Zeppelin, Fleetwood Mac maar ook Anouk en Alanis Morrisette. Het gelegenheids dj-duo 'Kaal of Kammen' sluit de classic avond af.

De toegang is drie euro (alleen contant, niet pinnen). Meer informatie op www.ex-voto.nl.