Zomerdrives bij De Wasbeek

Sassenheim n Voor de zomerperiode organiseert Bridgeclub De Wasbeek weer een tiental zomerdrives. De drives worden gehouden op de maandagavonden van 4 juni tot en met 6 augustus in de Tuinzaal van de Bernardus (Hoofdstraat 82).

                                        

Deelname aan de bridgeavonden is mogelijk voor thuisbridgers, beginnende- en gevorderde spelers. Iedereen is welkom, met of zonder partner. De aanvangstijd is 19.45 uur met na drie rondes een korte pauze. Deelnemers worden verzocht om uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn. De prijzen in de voorrondes en in de finale zijn in natura. De kosten bedragen 3 euro per persoon. Als je geen NBB lid bent is het 50 eurocent extra.

De finaleavond is op maandag 21 augustus en is gratis. Degene die op een avond als eerste van elke lijn is geëindigd en tenminste op drie avonden heeft meegespeeld, plaats zich voor de finaleavond Ook als je op zes van de tien zomerdrives hebt meegespeeld, ben je automatisch geplaatst voor de finale. Voor het eindklassement tellen de zes hoogste scores mee.

Direct voor één of meerdere avonden inschrijven kan via de website www.nbbclubsites.nl/club/9039 , via e-mail bridgeclub.de.wasbeek@ziggo.nl of telefonisch (06-48718367). Aanmelden aan de zaal kan tot uiterlijk 19.15 uur.


Wakeboarden bij open dag

Regio n Kennismaken met waterskiën of wakeboardenkan op zondag 3 juni tijdens de Nationale Open Dag.

Ski en Wakeboard Vereniging – Kagerplas (SWV) staat te popelen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de sport. Voor een bijdrage van 10 euro krijgen deelnemers de kans om te ervaren hoe gaaf het is om achter een echte skiboot te hangen. Ervaren instructeurs leren deelnemers de vaardigheden. Vallen en opstaan horen bij het lot van een beginnend skiër, maar als die eenmaal staat, dan is het genieten van een ongekende vrijheid op het water. Uitrusting is uiteraard aanwezig. Het is wel handig om zelf een zwembroek en een handdoek mee te nemen. In verband met beperkte parkeerruimte: laat de auto op de vaste wal achter en neem vervolgens het pontje.

De open dag is van 12.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden bij restaurant 't Kompas, Julianalaan 58 op Kaageiland. Meer informatie op www.swv-kagerplas.nl.


Tweede Korendag

Sassenheim n Kerkkoor De Lofstem uit Sassenheim houdt in samenwerking met de De Regionale Commissie Noord/West van de Koninklijke Christelijke ZangersBond voor de tweede keer een Korendag. Op zaterdag 18 mei 2019 zingen de koren in de vier kerken van Sassenheim. Maximaal 30 koren kunnen meedoen en er is nog plek. Aanmelden kan via delofstem.tk of via kczb.nl.