Foreholte MO15-2 viert een feestje in de kleedkamer. De voetbalsters wonnen met 6-0 van FC Rijnvogels. | Foto: pr. Foto: pr.

Foreholte MO15-2 kampioen

Voorhout n Na een goed resultaat in de najaarscompetitie, werden de eerste jaars MO15 van Foreholte in een hogere klasse ingedeeld. Ze begonnen goed aan de nieuwe competitie met een grote overwinning op Quick boys MO15-2, maar daarna volgden een verliespartij en een gelijkspel gevolgd door twee keer winst. Na de winst op koploper Meerburg MO15-1 gingen de meiden los. De volgende wedstrijden werden overtuigend gewonnen waardoor het doelsaldo flink op liep. Met de laatste wedstrijd tegen FC Rijnvogels MO15-2 kon het eigenlijk niet meer mis gaan. Toch was er enige spanning en duurde het even voor het eerste doelpunt viel. Uiteindelijk werd het toch nog een 0-6 overwinning en kon er feest gevierd worden met de grote groep meegereisde toeschouwers. De speelsters gingen op de kar over het sportpark in Voorhout.

Foreholte JO15-1 na jaar afwezigheid terug in de Hoofdklasse

Voorhout n Foreholte JO15-1 heeft in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen kampioen Udo JO15-1 een plek in de hoofdklasse veilig gesteld.

Het was bij Udo zeker geen wedstrijd om des keizers baard. Voor Foreholte stond nog een tweede plek en promotie naar de hoofdklasse op het spel. Foreholte kwam goed uit de startblokken. Na zes minuten stond het al met 2-0 voor de Voorhouters. Beide treffers waren van Lucas Braggaar, die nog voor de rust een hattrick compleet maakte. Voor Foreholte leek de winst zeker. Na de rust liet Udo echter zien niet voor niets kampioen te zijn geworden. In korte tijd werd er door dit team twee keer gescoord en werd de wedstrijd weer open gebroken. De meegereisde supporters van Foreholte werden de rest van de wedstrijd op de proef gesteld, doordat over en weer werd gescoord. Pas bij een 3-5 stand durfden de supporters van Foreholte weer adem te halen. De 3-6 in blessuretijd maakte de overwinning compleet. De spelers van Foreholte konden een welverdiend feestje gaan vieren, want na een jaar afwezigheid is Foreholte JO15-1 weer terug in de hoofdklasse.

Jaap Meiland opnieuw sterkste tafeltennisser TTV Sassem

Sassenheim n Het clubkampioenschap van de Sassenheimse tafeltennisvereniging TTV Sassem is overtuigend gewonnen door Jaap Meiland (foto). Het is zijn achtste kampioenschap. Hiermee evenaart Meiland het recordaantal van maar liefst acht kampioenschappen van Ed van Dorp, die in de finale met 3-1 werd verslagen. In de B-poule was Marion van Roode superieur. Na in de halve finale de clubkampioen van 2016 met 3-0 te hebben afgedroogd, toonde ze zich in de finale tegen Jan Mientjes ook duidelijk de sterkste (3-1). De C-poule was een prooi voor René Dijkstra, die Jan van de Kreeke naar de tweede plaats verwees.