Succesvol onderhandelen bij BWT

Teylingen n Business Women Teylingen organiseert op dinsdag 12 juni een masterclass 'Succesvol onderhandelen voor zakenvrouwen'. Trainer Natalie Cleton vertelt in de workshop hoe onderneemsters hun onderhandelingsvaardigheden kunnen versterken.

Cleton leert de deelnemers het herkennen en gebruiken van hun sterke punten in het onderhandelingsproces. Zelf zijn onderhandelingen een essentieel onderdeel van haar dagelijks werk. Ze is werkzaam in R&D als projectleider veterinaire vaccinontwikkeling bij MSD Animal Health in Boxmeer. Daarnaast is ze dierenarts, specialist veterinaire microbiologie.

'Succesvol onderhandelen voor zakenvrouwen' is op dinsdag 12 juni van 15.00 tot 18.00 uur in De Tulperij (Oude Herenweg 16b) in Voorhout. Deelname kost 20 euro, inclusief koffie/thee en appeltaart. Aanmelden via businesswomenteylingen@gmail.com.


Zomerbridge Sassem Troef

Sassenheim n Bridgevereniging Sassem Troef organiseert op de donderdagavonden in juni, juli en augustus weer gezellige bridgewedstrijden. De eerste speelavond is op 7 juni en de laatste op 23 augustus. Alleen op 2 en 9 augustus wordt niet gebridged. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en worden gespeeld in De Oude Tol (Hoofdstraat 147). Deelname kost 3 euro per persoon. Een abonnementvoor alle tien de avonden kost 25 euro. De indeling gebeurt op speelsterkte. De finale is op donderdagavond 30 augustus. De nummers 1 en 2 (en de nummer 3 bij een lijn vanaf 16 paren) plaatsen zich hiervoor, mits zij minstens drie keer hebben meegedaan. Spelers die vijf keer aanwezig zijn geweest, plaatsen zich altijd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 17.00 uur op donderdagmiddag via de "Agenda"op de website www.sassemtroef.nl . Ook kan het telefonisch, per SMS of per WhatsApp bij Hans Hiel via 06-30733171. Inschrijven aan de zaal is niet mogelijk.