Vrijetijd Festival

Sassenheim n Verenigingen uit Teylingen presenteren zich op zaterdag 16 juni tijdens het Vrijetijd Festival in Park Rusthoff en op het Boschplein in Sassenheim. Het festival wordt om 11.00 uur geopend door wethouder Arno van Kempen.

Doorlopend zijn bij de kramen diverse activiteiten voor jong en oud: duiken bij het Onderwaterbos, badminton, basketbal, volleybal, korfbal, mini-tennis, peuter- en kleutergym, gymles voor volwassenen, een rondje met de duofiets, rugbyclinics en waterballen bij de scouting. Kinderen kunnen met de activiteiten stempels verdienen. Met een volle stempelkaart krijgen ze een gratis ijsje bij het Sassennest. De organisatie is in handen van Welzijn Teylingen. Het festival duurt tot 16.00 uur. Lees meer over het programma op pagina 17.


Street4You

Warmond n Welzijnskwartier organiseert op woensdag 13 juni het sportieve buurtevent Street4You op en rond speelplaats De Geest (De Geestlaan). Van 13.00 tot 17.00 uur zijn kinderen en bewoners uit de omliggende wijken welkom voor spelletjes, knutselen, een voetbaltoernooi of een kop koffie. Ook is er een springkussen. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Speel- en Ontmoetingsplaats De Geest, Sporthal de Geest en SV Warmunda.