Avondwandeling met KBO en Historische Kring

Voorhout n KBO Teylingen afdeling Voorhout organiseert in samenwerking met de Historische Kring Voorhout een avondwandeling op donderdagavond 21 juni.

Het is een mooie gelegenheid om het dorp wat beter te leren kennen. Zelfs voor rasechte Voorhouters valt er nog veel te ontdekken en voor nieuwe inwoners is het een ideale mogelijkheid om kennis te nemen van de bijzonderheden in ons dorp en de historische panden waarover mooie verhalen te vertellen zijn.

Er wordt verzameld op 21 juni om 19.30 uur op het kerkplein. Cok van Steijn, voorzitter van de HKV, neemt de deelnemers mee voor de wandeling. Die duurt ongeveer twee uur. Na afloop wordt in het café nog iets gedronken. Deelname kost 5 euro, dat is inclusief een consumptie.


Lid van verdienste

Voorhout n Tijdens het jaarlijkse Foreholte Gala is Hans van den Nouland benoemd tot lid van verdienste van de voetbalvereniging.

Van den Nouland is sinds mensenheugenis verbonden aan de club als leider van het eerste elftal. Daarnaast verricht hij nog tal van hand en spandiensten tijdens evenementen. Hij neemt geen afscheid als vrijwilliger, maar zal de 'maandagmorgengroep' gaan aanvullen.

Tijdens het gala zijn ook de topscoorders (Toni Arroyo, Bas Rotteveel en Daphne Mintardjo) en beste rookies (Steffi Huyts (vrouwen) en Jesse Tijsen) onderscheiden. Trainer Marcel IJzendoorn nam afscheid. Lees meer op www.deteylinger.nl.