Aanmelden voor Teylinger Prijs

Teylingen n Wie een project of initiatief vanuit een vereniging of vanuit een groepje buurtbewoners heeft, kan een prijs verdienen. Het maakt niet uit of het een groot of klein project is, als het maar meerwaarde heeft voor de woonomgeving. De aanmelding voor de tweede ronde van de Teylinger Prijs sluit op 31 juli.

Het hele jaar door kan worden genomineerd bij Welzijn Teylingen. Driemaal per jaar worden de nominaties bekend gemaakt door een jury en krijgt de winnaar een prijs uitgereikt van 250 euro. Aan het einde van het jaar maken de drie projecten als winnaar van een van de rondes kans op de hoofdprijs. Het aanmeldformulier is te vinden op de www.welzijnteylingen.nl onder het kopje vrijwilligers; 'nomineer uw vrijwilligersinitiatief'. De sluiting van de volgende ronde is op 31 juli.


Rouwen is doodgewoon

Voorhout n De Rafaƫlgroep Voorhout organiseert woensdag 4 juli weer een bijeenkomst voor mensen die in hun naaste omgeving een dierbare verloren hebben. Pastor Miep v.d. Woude spreekt over het thema 'Rouwen is doodgewoon'.


De bijeenkomst begint om 14.30 uur en wordt gehouden in de Roef naast de Bartholomeuskerk (Herenstraat 47) in Voorhout. Inloop vanaf 14.15 uur. Voor meer informatie, neem contact op met Leny van Beek (0252-216382) of Greet Hoek (0252-216363), of stuur een e-mail naar rafaelgroepvoorhout@gmail.com. Bezoekers die problemen hebben met vervoer, kunnen ook contact opnemen. Voor hen wordt dan vervoer geregeld.


Compliment voor mantelzorgers

Teylingen n Mantelzorgers die voor lange tijd, onbetaald voor een naaste zorgen die ziek is, komen in aanmerking voor het mantelzorgcompliment, een VVV-bon van 100 euro. Samen met de mantelzorger vult de zorgvrager het formulier in en levert het aan bij Welzijn Teylingen (J.P. Gouverneurlaan 40B Sassenheim, eerste verdieping in 't Onderdak). Een voorwaarde is dat de mantelzorger geregistreerd staat bij Welzijn Teylingen. De aanvraag is daarom ook gelijk uw registratie bij het Mantelzorgsteunpunt.Het aanvraagformulier downloaden kan via www.welzijnteylingen.nl.