Wonderkind bij Singing Stars

Voorhout n Als afsluiting van het zestien seizoen gaan alle, bijna 140, leerlingen van de Singing Stars uit Voorhout stralen in theater De Muze in Noordwijk op zaterdag 7 en zondag 8 juli.

Ook dit jaar hebben de docentes alle leeftijden (van 4-21 jaar) gecombineerd in één eindvoorstelling die vol staat van muziek, spel en dans. Met muziek uit diverse musicals, spannende scenes en aansprekende kleding hopen zij de leerlingen weer een mooie theaterervaring mee te kunnen geven en het publiek te kunnen verrassen.

De voorstellingen zijn op zaterdag 7 juli van 19.30 tot 21.45 uur, zondagochtend 8 juli 11.00 tot 13.15 uur en zondagmiddag van 15.00 tot 17.15 uur. Een toegangskaart kost 10 euro en is verkrijgbaar via singingstars@live.nl. Meer informatie op www.singingstars.nl.


Expositie in Het Oude Raadhuis

Warmond n Lenie van den Band en Gerrie Brust Bijmolt exposeren vanaf woensdag 4 juli tot en met zondag 5 augustus in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 8 juli om 15.00 uur.

Lenie van den Band exposeert met ruimtelijke werk van plantaardige vezels en verhaard papier, daarnaast enkele werken in brons en metaal. Zij is lid Lid van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers (NKvB) en firmant van de Firma van Drie te Gouda.

Gerrie Brust Bijmolt heeft haar atelier in gebouw van de Haagse Kunstkring. Onder de aan Multatuli ontleende titel "Het prachtige Ryk van Insulinde" exposeert zij met tekeningen geïnspireerd op een nostalgische reis door het huidige Indonesië en collages die verband houden met de herinneringen aan voormalig Nederlands-Indië zoals die voortleven in familiegeschiedenissen.

Het Oude Raadhuis is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.


Zwart-Wit in De Pomp

Warmond n In de anders zo kleurrijke Galerie de Pomp is van 5 juli tot en met 8 augustus de thematentoonstelling 'Zwart-Wit' te zien. Dit krachtige thema is door twaalf exposanten en door de fotoclub 'De Bloembollenstreek' uit Sassenheim uitgewerkt. De deelnemers zijn Ramon van Driel (fotografie), Hendrik Jan Brakels (tekeningen), Celine van Hoek (tekeningen), Wim Bodde (etsen/tekeningen), Pim Rusch (fotografie), Tessa Droog (keramiek), Cora Clements (kettingen), Wilma Marks (portretten), Maja van der Zijden (schilderijen), Sophie Vrolijk (schilderijen/ tekeningen), Mary Meeuwenoord (pentekeningen), Cees Dubbelaar (olieverfschilderijen) en Fotoclub de Bloembollenstreek. Meer op www.deteylinger.nl.