Afbeelding
Foto: pr.

Regiotaxi blijft

Regio n Holland Rijnland, het samenwerkingsverband van gemeenten waaronder de Bollenstreek, gaat door met de Regiotaxi.

Het contract wordt met ingang van 1 januari met twee jaar verlengd. Een franchiseorganisatie van lokale taxivervoerders, blijft de uitvoerder onder gelijkblijvende voorwaarden. Gemeenten en ook een klankbordgroep met ouderen en gehandicaptenorganisaties waren volgens Holland Rijnland positief.

Prestaties

Er waren recent meldingen dat er veel klachten zijn over de regiotaxi. Toch blijken volgens de gemeenten de prestaties nog ruim binnen de vooraf gestelde grenzen te liggen. Wel komt er meer aandacht voor tijdigheid van de ritten, maar ook om klachtenafhandeling en service. Iedereen kan gebruik maken van de regiotaxi, het is een aanvullend openbaar vervoersysteem dat het midden tussen de bus en de taxi houdt.


Fysiotherapie Biemond is verhuisd naar Sassembourg

Sassenheim n Fysiotherapie Biemond is onlangs verhuisd naar zorgcentrum Sassembourg. 'Samen aan de slag om te zorgen dat de lichamelijke klacht niet terugkomt.'

Fysiotherapeut Henk Jan Biemond: "Fysiotherapie Biemond is een kleinschalige praktijk waar mensen terecht kunnen voor fysiotherapie, manuele therapie en orthopedische revalidatie. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring ben ik gespecialiseerd in nekklachten, lage rug- en bekkenklachten en schouderklachten. Ook voor sportgerelateerde klachten en klachten die met werk te maken hebben, kunnen mensen bij mij terecht. De kern van mijn werkwijze is dat ik in een één op één situatie met de cliënt op zoek ga naar de oorzaak van de klacht. Vervolgens gaan we samen aan de slag om het probleem op te lossen en, nog belangrijker, ga ik proberen om ervoor te zorgen dat de klacht niet terugkomt."

Biemond is ook manueel therapeut. "Ik werk volgens de methode van der Bijl. Ik ben gecertificeerd Manueel Therapeut E.S.® en ben de enige manueel therapeut in de Bollenstreek en de Haarlemmermeer die volledig werkt volgens deze methode."

Fysiotherapie Biemond is gevestigd in Sassembourg, aan de Jan van Brabantweg 19 in Sassenheim. Voor meer informatie, bel 0252-229577 of kijk op www.fysiotherapiebiemond.nl.