Leerlingen treden op tijdens het eindfeest van Het Bolwerk. | Foto: pr.
Leerlingen treden op tijdens het eindfeest van Het Bolwerk. | Foto: pr. Foto: pr.

Groep acht van Bolwerk met eindmusical op de bühne in 't Onderdak

Sassenheim n Het Bolwerk nam op dinsdag 10 juli afscheid van de achtste groepers. Een dag later was het eindfeest voor alle leerlingen van de basisschool.

In theater 't Onderdak mochten de leerlingen van groep acht hun eindmusical spelen voor alle ouders, familie, vrienden en vriendinnen. Een bijzonder moment voor iedere leerling, want met het afscheid van de basisschool breekt na de zomervakantie een nieuwe periode aan als middelbare scholier.

Twee locaties, één feest

Op woensdag 11 juli was het ook feest voor alle andere klassen van de locaties Menneweg en Dilligence. Tijdens het eindfeest konden de kinderen allerlei workshops volgen, zoals haken, kleding (ver)maken, dansen, judo, t-shirts verven, ballonnen versieren en drummen. Met hulp van oudercommissie, vrijwilligers en workshopgevers werd het een ochtend die voor herhaling vatbaar is.

Optredens

Na schooltijd heeft een grote groep vrijwilligers gezorgd dat om 16.30 uur het schoolplein aan de Menneweg er feestelijk uitzag. Bij de kraampjes kon eten en drinken gekocht worden, en op het podium waren optredens. Iedere klas had een eigen act en er werd gezongen, gedanst en aan acrobatiek gedaan.

Met het eindfeest sluit ook Het Bolwerk het schooljaar af. De kinderen en leerkrachten hebben sinds deze week zes weken zomervakantie. Op maandag 27 augustus begint het nieuwe schooljaar.