Welzijn Teylingen: daten voor 60-plussers

Teylingen n Welzijn Teylingen en Welzijn Noordwijk organiseren op zaterdag 29 september samen de derde speeddatebijeenkomst voor 60-plussers in de Bollenstreek.

De speeddate is van 14.00 tot 17.00 uur in Noordwijk en is niet bedoeld voor het ontmoeten van een activiteitenmaatje. Het gaat dit keer echt om mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een hechte vriendschap.

Het ontmoeten gebeurt aan de hand van korte gesprekken die een-op-een plaatsvinden, onder het genot van een hapje en drankje. Na circa zeven minuten wordt er gerouleerd zodat men de kans krijgt om iedereen te spreken. Om de locatie discreet te houden ontvangen deelnemers na aanmelding de definitieve locatiegegevens. Deelname bedraagt 12,50 euro per persoon (vooraf via automatische incasso).

Aanmelden kan tot 1 september via: www.welzijnteylingen.nl of bel Welzijn Teylingen: 0252 231805.


Theaterschool Teylingen verrast met De Witte Wieven

Voorhout n In de afgeladen bibliotheek van Voorhout bracht Theaterschool Teylingen op zaterdag 21 juli de première van de minimusical De Witte Wieven.

Het publiek werd hiervoor meegevoerd naar het dorpje Zwiep, waar het verhaal zich afspeelde. Spel en zang brachten het publiek in vervoering.

Op zondag 16 december, tijdens de jaarlijkse kerstmarkt, zal deze voorstelling meerdere keren gratis te zien zijn.

Lees meer op www.deteylinger.nl.