Actiedag speeltuin Bijdorp voor droomwens oma Gerry

Sassenheim n Speeltuin Bijdorp (Krelagehove 2) houdt zondag 19 augustus open dag om samen met stichting Dreams4You geld op te halen voor de laatste wens van oma Gerry. De speeltuin is open van 11.00 tot 19.00 uur en de toegang is gratis.

Oma Gerry vecht al jaren tegen kanker en moet binnenkort deze strijd opgeven. Haar laatste wens is om met de kinderen en kleinkinderen een dag naar Disneyland Parijs te gaan. Familie, vrienden, stichting Dreams4You en verschillende ondernemers hebben samen een programma in elkaar gezet om zondag zo veel mogelijk geld op te halen. Stichting Dreams4You realiseert een laatste droomwens voor ernstig zieke volwassenen met een levensverwachting van twaalf maanden.

Activiteiten

Tussen 11.00 en 19.00 uur is een programma met verschillende activiteiten, waaronder poppenkast, een dansworkshop en een barbecue. Het complete programma is verderop in deze krant te vinden.

Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. De opbrengst van de open dag in de speeltuin gaat naar stichting Dreams4You om de medisch noodzakelijke kant van de wens in vervulling te laten gaan.