Bridgecursus

Sassenheim n Bridgeclub De Wasbeek start in september met een cursus voor beginners en iets gevorderden.

Vanaf begin september zijn tijdens veertien avonden lessen te volgen in de Tuinzaal van de Bernardus (Hoofdstraat 82) in Sassenheim. De cursus wordt begeleid door mevrouw Hulya Prischink.

Voor de echte beginners start de cursus op 10 september en wordt op elke maandagavond gehouden tot en met 10 december. Voor de iets gevorderde is er een vervolg op de beginnerscursus. Deze cursus start op 12 september en wordt op elke woensdagavond gehouden tot en met 12 december. Beide cursussen beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. De kosten bedragen 75 euro voor de gehele cursus.

Voor meer informatie of voor aanmelding, neem contact op met secretaris Sjaak van Kesteren via 0252-412429 of stuur een e-mail naar bridgeclub.de.wasbeek@ziggo.nl. Aanmelden kan vanaf deze week.


(2)

Sassenheim n Bridgevereniging Sassem Troef organiseert op dinsdag 4 september een kennismakingsles. Onder leiding van gediplomeerd bridgedocente Marianna Hiel start om 19.45 uur een gratis bridgeles in partycentrum De Oude Tol (Hoofdstraat 147).

De aanwezigen leren wat bridge inhoudt en ervaren met behulp van enkele proefspellen hoe het in de praktijk werkt. Bridge is een denksport en houdt de geest wakker. Maar het is ook gewoon een leuk spelletje om een gezellige avond mee te beleven. Op basis van de kennismakingsles kunnen mensen beslissen of ze zich willen inschrijven voor de beginnerscursus. Die begint een week later en kost 85 euro, inclusief lesboek. De cursus duurt 14 dinsdagavonden.

Na de cursus kunnen deelnemers als ze dat willen moeiteloos instromen als lid bij de bridgevereniging Sassem Troef.

Wie behoefte heeft aan meer informatie of zich wil aanmelden voor de proefles kan contact opnemen door te bellen met Marianna Hiel (06-55725036) of te e-mailen: leukbridge@kpnmail.nl.