Teylinger Soos met extra bridge

Sassenheim n Bij De Teylinger Soos in de Zevensprong (Rusthofflaan 27a) start op woensdag 5 september een tweede bridgemiddag.

Op 10 juni is een groepje enthousiaste mensen de Teylinger Soos opgestart met zondagmiddag bridge. Op verzoek komt er vanaf woensdagmiddag 5 september een tweede middag bij. De bedoeling is niet slechts te bridgen maar op andere dagen meerdere sociale evenementen te organiseren. De bridge op zondag start om 14.00 uur en op woensdagmiddag om 13.30 uur.

Lidmaatschap van de Soos kost 50 euro per jaar. Geen lid, wel deelnamen? Dan bedragen de kosten 6 euro per keer. Voor zondag 9 september is inschrijven niet meer mogelijk. Aanmelden voor woensdag 12 september nog wel. Inschrijven kan via de website www.teylingersoos.nl of via 06-53325236 of arnold@vabfacility.nl.


Vrije inloop bij Sassem Troef

Sassenheim n Bridgeclub Sassem Troef begint op woensdag 5 september weer met de vrije inloop op de woensdagmiddagen. Naast leden kunnen hier ook bridgers uit heel Teylingen en omstreken incidenteel of regelmatig terecht om op een gezellige manier hun hobby te beoefenen.

Het gemengde bridgen van leden en niet-leden op de woensdagmiddag is intussen een mooie traditie. Natuurlijk gaat het om de punten, maar het recreatieve karakter staat voorop. Sassem Troef heeft een flink team van mensen dat zich speciaal met deze ontmoetingen bezighoudt. Zo zijn er meerdere gastvrouwen, wedstrijdleiders en anderen die zorgen dat de organisatie staat als een huis en dat er continuïteit is.

Het bridgen begint om 13.30 uur en is in Partycentrum De Oude Tol (Hoofdstraat 147). Deelnemende paren kunnen zich aanmelden – vóór 11.00 uur woensdagochtend – via de agenda op www.sassemtroef.nl of via een e-mail naar competitie@sassemtroef.nl. Contactpersoon is Gijsbert Tit: 06-53769456.


Cursus bridge

Sassenheim n Bridgeclub De Wasbeek start op maandag 10 september met de basiscursus voor beginners en op woensdag 12 september met een vervolg op de basiscursus (deel 2). Bridgeclub De Wasbeek biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met het bridgen kennis te maken of om die kennis te vergroten. Gedurende 14 avonden leert een beginner onder andere de basisregels, het biedproces en het maken van een speelplan. De lessen worden gehouden in de Tuinzaal van de Bernardus (Hoofdstraat 82) en begeleid door docente Hülya Prischink. Beide cursussen beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. De kosten bedragen 75 euro voor de hele cursus. Aanmelden kan tot uiterlijk 8 september bij Sjaak van Kesteren via 0252-412429 of bridgeclub.de.wasbeek@ziggo.nl.