Wild Romance opent seizoen in 't Onderdak

Sassenheim n Herman Brood's Wild Romance is op vrijdag 7 september te zien in theater 't Onderdak met 'The Street Spritz-ChaCha tour'.

Voor fans is dit de kans om terug te kijken op het leven van Herman Brood, maar ook om de meest swingende en authentieke rockers nu weer live on stage te zien en te horen. In het eerste deel van de theatervoorstelling verhalen van 'Coach Koos', ondersteund met prachtige authentieke en nooit eerder vertoonde filmbeelden over Hermans jeugd, zijn tijd bij Cuby, zijn doorbraak als muzikant en kunstenaar.

Na de pauze gaat de band, onder de muzikale leiding van meestergitarist Dany Lademacher, ouderwets los meteen repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood voorbij komen en is de zaal ingericht met zowel zitplaatsen als statafels.
Tijdens het tweede deel van de voorstelling is de bar in de foyer geopend. Grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', maar ook zijn laatste nummers komen voorbij. Als special guest zal Hermans zoon Marcel enkele nummers zingen.

Het optreden begint om 20.15 uur en is in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Kaarten kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl of door te bellen naar 0252-225874. De theaterkassa is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 10.00 en 10.30 uur.


Muziekmiddag voor mensen met dementie

Regio n Wegens groot succes organiseert Werkgroep dementievriendelijk Lisse voor de tweede keer een Thé Dansant voor mensen met dementie en hun mantelzorgers uit Lisse, Hillegom en Teylingen.

De Big Band zal nummers ten gehore brengen die mooie herinneringen zullen oproepen bij een ieder. Het optreden wordt afgewisseld met dansdemonstraties door leerlingen van de dansschool en uiteraard mogen bezoekers zelf ook een dansje wagen.

Aanmelden

De Thé Dansant is op zondag 16 september, inloop vanaf 14.00 uur, aanvang 14.30 uur bij Dance Masters Welkom, Bondstraat 13 in Lisse. De Thé Dansant duurt tot 16.30 uur. Door giften hoeven deelnemers geen entreegeld te betalen. Aanmelden kan door een mail te sturen aan werkgroep@dementie-lisse.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en met hoeveel personen men komt. Zie voor meer info: www.dementie-lisse.nl/inthemood. Via de mail kan men ook aanvullende vragen stellen. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.