Dolf Jansen treedt in Het Trefpunt op met zijn voorstelling Beeldenstorm. | Foto: pr.
Dolf Jansen treedt in Het Trefpunt op met zijn voorstelling Beeldenstorm. | Foto: pr. Foto: PR

Het jaar van Dolf Jansen in Het Trefpunt

Warmond n Cabaretier, schrijver, muzikant, presentator van Spijkers met Koppen, graag geziene gast in DWDD én marathonloper. Wat is Dolf Jansen eigenlijk niet? Op zaterdag 15 september speelt hij de try-out van zijn oudejaarsshow 2018, Beeldenstorm in Het Trefpunt (Herenweg 80).

De razendsnelle cabaretier reflecteert op 2018 met verrassende verhalen, associatieve improvisaties en komische observaties. 365 dagen, ruim 80 minuten, 62,9 kilogram: de Nieuwsjager van 2018.

Felle discussies

Beeldenstorm, zo heet de voorstelling. Omdat het jaar begon met felle discussies over standbeelden (straatnaambordjes, namen van scholen en tunnels) van Oud-Hollandsche Helden, die wellicht wat minder heldhaftig waren dan we zouden willen.

De voorstelling geeft, in de laatste vier maanden van dit jaar, een beeld van wie we zijn, waar we zijn, waar we heengaan en of we een standbeeld verdienen. Heel veel humor, poëzie en publieksparticipatie tot in de garderobe.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 18 euro en zijn te reserveren via www.theaterhettrefpunt.nl of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de zaal. Ook bij het VVV aan de Gemeentehaven in Warmond zijn kaarten te koop.