Tulip Fever

Sassenheim n Met de film Tulip Fever opent in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) het filmseizoen op donderdag 6 september om 20.15 uur.

Kunstenaar Jan van Loos (Dane DeHaan) krijgt in het Amsterdam van de zeventiende eeuw opdracht van Cornelis Santvoort (Christoph Waltz) om diens echtgenote Sophia (Alicia Vikander) te portretteren. Tijdens het schilderproces wordt het tweetal verliefd op elkaar en besluit zich te storten op de tulpenbollenhandel tijdens de tulpenmanie.

Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl. Een film passe-partout voor het hele seizoen, in totaal 18 films, kost 45 euro. Aanvragen kan via de website.


Try-out: Nederpop                 All Stars

Sassenheim n Oude tijden herleven en het dak gaat er af met de Nederpop All Stars. Na een succesvolle eerste theatertournee kon een tweede dan ook niet uitblijven. Deze band met topmuzikanten waaronder Nol Havens (VOF de Kunst) en Erik Mesie (Toontje Lager) staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal. Denk aan Nederpop pareltjes als Belgiƫ, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me/Vivre en De Bom.

Meezingen, dansen en weg zwijmelen in dit feest der herkenning met Nederpop All Stars op zaterdag 29 september in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Het concert begint om 20.15 uur. De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend. Kaarten kosten 22,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, vanaf twee weken voorafgaand bij Primera (Hoofdstraat 208) en via 0252-225874 (van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 10.30 uur).


Hoe word ik een gaaf bedrijf

Warmond n Wat is er nodig om aan een gaver bedrijf te, hoe zorg je ervoor dat werknemers geen gijzelaars worden van hun baan maar actieve ambassadeurs van uw organisatie en hoe houd je de balans tussen passie en profit? Dit en nog veel meer staat in het boekje 'Hoe word ik een gaaf bedrijf?' van de Warmondse bedrijfsadviseur en merk-strateeg Rob Westerik. Rob heeft negen ingrediƫnten geselecteerd die nodig zijn om echt gaaf te worden, waarbij het vooral draait om karakter, visie en betrokken mensen maar ook over het belang van resultaten en relevantie proposities.

Op zaterdag 8 september tussen 13.30 en 15.00 uur is er een signeersessie bij Boek Kado Enzo (Dorpsstraat 106), waarbij het boek te koop is. Tien procent van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Stichting Lopen Tegen Kanker, een initiatief waar Rob zich nog steeds nauw bij betrokken voelt.