Overbos 1 is kampioen, met v.l.n.r. Wim de Mol, Henri Stol, Jan van Winsen en John de Borst. | Foto: pr.
Overbos 1 is kampioen, met v.l.n.r. Wim de Mol, Henri Stol, Jan van Winsen en John de Borst. | Foto: pr. Foto: pr.

Kampioenen 55+ bij KNLTB-toernooi

Regio/Warmond n De KNLTB Finaledag van de 55+ competitie werd op donderdag 30 augustus gehouden bij HTC in Hillegom. TV Overbos nam een beker mee naar huis.

Dit is een jaarlijks terugkerend toernooi, waarin de kampioenen van de 55+ recreatiecompetitie het tegen elkaar opnemen om de districtstitel 55+. TV Overbos was daar goed vertegenwoordigd door twee teams, het eerste en tweede team, die in het voorjaar in respectievelijk de eerste en de tweede klasse kampioen geworden zijn.


Overbos 1 werd na het tellen van de punten tot districtskampioen uitgeroepen en ontving de Frans Romberg Cup. Deze wisselbeker, die het team ook in 2016 al won, staat in het clubhuis. Overbos 2 werd in dit toernooi der kampioenen tweede in de tweede klasse.


Sportcafé Teylingen opent seizoen bij STV

Sassenheim n De vakantie is voorbij, de verenigingen beginnen langzaam weer te draaien. En dus gaat ook het Sportcafé Teylingen na een korte vakantie weer open. De eerste bijeenkomst is op woensdag 26 september bij tennisvereniging STV in Sassenheim.

Op hun gloednieuwe sportcomplex verwelkomen voorzitters Hans Wingender en René Vos naast vertegenwoordigers van de (sport)verenigingen, ook ondernemers, politici en media.

En net als vorig jaar wordt het nieuwe seizoen van het Sportcafé Teylingen geopend door een aansprekende gastspreker. Dit jaar is het thema 'Succesvol samenwerken'. De gastspreker heeft genoeg ervaring op dat gebied; naast winnaars van grandslamtitels, is hij ook succesvol ondernemer.

Het sportcafé, georganiseerd door Stichting Sport Promotie Teylingen, opent de deuren om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.sportcafeteylingen.nl.