Tangarine met 'Uiteen' in Muziektheater

sassenheim n Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine.

Toen de één zijn eerste kind in zijn armen hield, liep het huwelijk van de ander stuk. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen. Deze wrange broederschap klinkt door in hun nieuwste theatertour en op hun nieuwste album. Net als voor hun vorige plaat gingen ze voor opnames naar de stad Tucson, in de Amerikaanse staat Arizona. Daar in het woestijngebied ondergingen ze een muzikale metamorfose: Tangarine is niet langer een loepzuivere folkband. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. De typische blood harmony in hun tweelingzang is gebleven, maar dit keer eisen de gitaren meer spreektijd op.
Dit is de soundtrack van hun ontregelde broederschap. Kaarten kosten € 20,00 p.st

Info

vrijdag 19 oktober. Aanvang : 20.15 uur. Theater t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 A, Sassenheim. Telefonisch bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 10-10.30 uur (met uitzondering van de maanden juli en augustus) 0252-22 58 74. Kaart verkoop: Zie de website: www.hetonderdak.nl. Vanaf twee weken voor elke voorstelling zijn kaarten, (niet voor films) indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, Hoofdstraat 208, Sassenheim. Tel: 0252 – 21 17 56.
U kunt bij Primera Sassenheim ook betalen met theaterbonnen en CKV bonnen (verkrijgbaar bij alle VVV's, de grotere theaters en schouwburgen) .Verkoop aan de zaal, op de dag van voorstelling vanaf 45 minuten voor aanvang.